Werken in de Cloud

Succes hangt af van een solide IT- en cloudstrategie. De inrichting van jouw IT kan bepalen of je stagneert of bloeit. Wij staan klaar om je te helpen bij elke fase, van strategie tot implementatie en beheer van je cloudomgeving. 

Ontdek onze Cloud oplossingen

Toegankelijkheid, flexibiliteit en efficiëntie binnen handbereik 
voor optimale bedrijfsprestaties.

OVER CLOUD

Wat houdt cloud precies in?

De cloud is een term die wordt gebruikt om het idee van het op afstand toegankelijk maken van opslag-, server- en applicatiediensten via internet te beschrijven. In plaats van fysieke servers en infrastructuren op locatie te hebben, kunnen bedrijven en individuen ruimte huren op servers in datacenters over de hele wereld.

"De overstap naar de cloud overtrof mijn verwachtingen. Met verbeterde toegang, samenwerking en schaalbaarheid is het nu onmisbaar voor onze moderne onderneming."
Tom van Loon
CIO - Go Smart
Voordelen

Voordelen van de cloud

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van werken in de cloud, met ongeëvenaarde toegankelijkheid, kostenbesparingen, beveiliging en flexibiliteit voor uw bedrijf.

Toegankelijkheid

Cloudgebaseerde diensten zijn overal toegankelijk, zolang er een internetverbinding is. Dit maakt flexibel werken mogelijk, ongeacht locatie.

Schaalbaarheid

De cloud biedt schaalbare oplossingen, waardoor bedrijven eenvoudig kunnen opschalen of afschalen op basis van hun behoeften, zonder grote investeringen in hardware.

Samenwerking

Cloudplatforms faciliteren naadloze samenwerking doordat teams gelijktijdig aan documenten kunnen werken en informatie gemakkelijk kunnen delen.

Kostenbesparing

In plaats van investeren in dure infrastructuur, betalen bedrijven vaak alleen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken, wat kan leiden tot kostenbesparingen.

Back-up en Herstel

Cloudopslag biedt automatische back-ups en herstelmogelijkheden, waardoor gegevensverlies als gevolg van hardwarestoringen of andere problemen wordt geminimaliseerd.

Milieuvriendelijk

Cloudgebaseerde infrastructuren kunnen energie-efficiënter zijn dan traditionele on-premise oplossingen, wat een positieve impact heeft op het milieu.

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvend adviesgesprek aan

Neem contact op met een van onze specialisten.
bottom_blue_shape

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ik geef toestemming aan Newcomp om mijn persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, in overeenstemming met het privacy beleid.