Security Scan

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn cruciaal in de huidige digitale wereld. Bij Newcomp begrijpen we dit en stellen we alles in het werk om uw organisatie de allerbeste bescherming te bieden. Onze Security Scan dienst is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen.

Grondige analyse, sterke verdediging

Onze IT Veiligheidscheck is een stevige tool, speciaal gemaakt om jouw bedrijfsbeveiliging tegen cyberaanvallen te beoordelen en eventuele zwakke plekken te ontdekken. Het is een grondige doorlichting waarin we diverse aspecten van jouw IT-systemen, procedures en infrastructuur onder de loep nemen. Zo sporen we mogelijke risico’s voor cyberaanvallen op.

Hoe werkt het?

Hoe het checken in zijn werk gaat

Onze ervaren cybersecurity-experts voeren de IT Veiligheidscheck uit. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om jouw IT-omgeving tot in de kleinste details te onderzoeken. Dit betekent dat we netwerken, applicaties, endpoints en andere IT-componenten scannen om zwakke plekken op te sporen die misbruikt zouden kunnen worden door cybercriminelen.

Tijdens de check doen we diverse tests en controles, waaronder penetratietests, kwetsbaarheidsscans, configuratie-audits en beveiligingsbeleid-beoordelingen. Zo krijgen we een grondig beeld van de beveiligingsstatus van jouw bedrijf en zijn we in staat verbeterpunten aan te geven.

VOORDELEN SECURITY SCAN

Veilig staat voorop

Op tijd de zwakke plekken ontdekken

Door potentiële zwakke plekken in jouw IT-omgeving te identificeren, kun je er vlot bij zijn om deze aan te pakken voordat cyberboeven hun kans schoon zien.

Regelgeving naleven

Veel wetten en regels vereisen regelmatige beoordeling van de IT-beveiliging. Een IT Veiligheidscheck helpt om aan deze eisen te voldoen en dus de naleving van de wet te waarborgen.

Gevoelige gegevens veilig stellen

Door mogelijke beveiligingsrisico's te identificeren en aan te pakken, zorg je ervoor dat jouw bedrijfskritieke gegevens beschermd blijven tegen ongeoorloofde toegang of lekken.

Veiligheid en beveiliging

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen beschermen bedrijfsgegevens en waarborgen de veiligheid van de digitale werkplek.

Kostenbesparing

Verminderde kosten voor fysieke kantoorruimte en reizen, met meer focus op kosteneffectieve digitale oplossingen.

Werknemerstevredenheid

Een moderne, digitale werkplek draagt bij aan werknemerstevredenheid door flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden.

BETROUWBAAR EN DOELTREFFEND

Een helder beeld van de veiligheidssituatie binnen je organisatie

Helder en eerlijk, dat zijn de prijzen bij Newcomp. Je betaalt een vast tarief voor een vulnerability scan: hier zit alles in. De scannersoftware, het opmaken van het rapport en het advies van onze experts. Simpel gezegd, je krijgt inzicht in de zwakke schakels in je IT-netwerk en je weet precies wat je krijgt voor je geld. Laat de kennis van onze ervaren veiligheidsexperts in je voordeel werken.

ICT UITBESTEDEN

Klaar voor de overstap naar NewComp?

Wij staan bekend om onze snelle en vakkundige aanpak. Binnen de kortste keren verhuizen wij jouw bestanden, applicaties en e-mailadressen. Zo garanderen we dat jouw werkplekbeheer moeiteloos verloopt. Bij NewComp draait alles om jouw bedrijf, en wij zijn er direct naast.

Klaar om de veiligheid van je IT-netwerk naar een hoger niveau te tillen?

Neem contact op met een van onze specialisten.
bottom_blue_shape