Netwerkbeheer

Een betrouwbaar en effectief bedrijfsnetwerk is de sleutel tot succes voor je organisatie. Bij Newcomp combineren we uitgebreide kennis en ervaring in netwerkbeheer om jou het beste te bieden.

Boost je WiFi en Internetprestaties

Je bedrijfsnetwerk is de ruggengraat van je organisatie, maakt effectieve communicatie tussen computers mogelijk en zorgt voor een soepele uitwisseling van informatie. Of het nu gaat om internetverbindingen, WiFi, servercommunicatie of interacties tussen apparaten, we zijn ervaren in het beheren en optimaliseren van al deze aspecten.

WAT IS NETWERKBEHEER

Wat is netwerkbeheer precies?

In de basis zorgt netwerkbeheer ervoor dat jouw computers effectief met elkaar kunnen communiceren en informatie soepel kan worden uitgewisseld. Dit omvat aspecten als internetverbindingen, WiFi, servercommunicatie en inter-apparaat interacties.

ROUTERS EN SWITCHES

De krachtige rol van routers en switches

Een robuust netwerk begint met de juiste router en switches. We bij Newcomp adviseren de beste netwerkapparatuur die voldoet aan de specifieke eisen van jouw bedrijf. Na implementatie worden deze apparaten naadloos geïntegreerd in ons beheersysteem, voor proactieve monitoring en onderhoud.

TOEKOMSTBESTENDIGE NETWERK

De toekomst is draadloos

Met de voortdurende technologische ontwikkelingen is draadloos werken niet meer weg te denken. Ons deskundige team ontwikkelt professionele WiFi-plannen na grondige site-onderzoeken, zodat jouw organisatie kan profiteren van een betrouwbaar en veilig draadloos netwerk.

VOORDELEN NETWERKBEHEER

Minimaliseer downtime met onze diensten

Proactief onderhoud

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze deskundige netwerkbeheerders om een betrouwbaar en efficiënt bedrijfsnetwerk op te zetten en te onderhouden.

Toegang tot ondersteuning

Onze bewakings- en onderhoudsdiensten zorgen voor snelle identificatie en oplossing van potentiële problemen, waardoor de downtime aanzienlijk wordt verminderd.

Efficiëntie en productiviteit

Met Newcomp heb je toegang tot een team van specialisten klaar om je netwerkbehoeften te ondersteunen en om aan de unieke eisen van jouw organisatie te voldoen.

NETWERKBEHEER SPECIALISTEN

Altijd beschikbare netwerkbeheer specialisten

Stel je de stress voor wanneer er plotseling geen internet meer op kantoor is. Ons bekwame team van specialisten staat altijd klaar om je netwerkproblemen snel, op afstand of ter plaatse te verhelpen, zodat je bedrijf altijd operationeel blijft.

Meer informatie over netwerkbeheer?

Neem contact op met een van onze specialisten.
bottom_blue_shape