VoIP

Maak de sprong naar de toekomst van bedrijfscommunicatie met VoIP (Voice over Internet Protocol). Deze technologie transformeert de manier waarop bedrijven opereren, en versterkt verbindingen terwijl het kosten reduceert.

Klaar voor de toekomst met VoIP

VoIP brengt u een revolutie in real-time communicatie. Het stelt u in staat om traditionele telefoonlijnen te vervangen en gesprekken via internet te voeren. Het resultaat? U geniet van kristalheldere gesprekken en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Kosten-efficiënt

Bespaar en optimaliseer met VoIP

Waarom kiezen voor VoIP? Eén woord – besparing. VoIP is aanzienlijk goedkoper dan traditionele telefonie, een aspect dat al veel bedrijven heeft overtuigd om de overstap te maken. Maar het stopt niet bij kostenbesparing, VoIP biedt consistente rekeningen elke maand, waardoor onverwachte pieken in telefoniekosten tot het verleden behoren.

Dankzij NewComp geniet ik van een zorgeloze digitale werkplek die perfect aansluit op mijn behoeften. Het heeft niet alleen mijn efficiëntie verbeterd, maar ook de last van technische zorgen weggenomen.
Mathew Lewis
Head of Design, Layers
Hybride werken

Al je communicatie op één plek

Met VoIP kun je alle vormen van communicatie samenvoegen op één apparaat. Of het nu gaat om bellen, chatten, voicemail of telefoongesprekken, alles is binnen handbereik, thuis of op kantoor. Dit vereenvoudigt niet alleen je werkproces maar verbetert ook de efficiëntie.

Met VoIP kun je bellen vanaf elk apparaat, overal ter wereld. Dit betekent dat je niet langer gebonden bent aan één locatie of telefoonlijn. Het biedt ook de mogelijkheid om te werken op afstand, wat de productiviteit verhoogt

VOORDELEN DIGITALE WERKPLEK

Werken zonder grenzen

Flexibiliteit en mobiliteit

Met VoIP kun je bellen vanaf elk apparaat, overal ter wereld. Dit betekent dat je niet langer gebonden bent aan één locatie of telefoonlijn. Het biedt ook de mogelijkheid om te werken op afstand, wat de productiviteit verhoogt

Overal Bereikbaar, Altijd Verbonden

Met VoIP bent u altijd bereikbaar, ongeacht uw locatie. U kunt uw vaste nummer gebruiken om te bellen vanaf uw laptop, tablet of mobiele telefoon, of u nu op kantoor, thuis of zelfs aan de andere kant van de wereld bent.

Naadloze integratie

VoIP kan moeiteloos worden geïntegreerd met andere systemen in uw bedrijf. Of u nu een hybride of volledig op afstand werkend team heeft, VoIP-telefonie is de oplossing van de toekomst.

Veiligheid en beveiliging

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen beschermen bedrijfsgegevens en waarborgen de veiligheid van de digitale werkplek.

Kostenbesparing

Verminderde kosten voor fysieke kantoorruimte en reizen, met meer focus op kosteneffectieve digitale oplossingen.

Werknemerstevredenheid

Een moderne, digitale werkplek draagt bij aan werknemerstevredenheid door flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden.

ICT UITBESTEDEN

Klaar voor de overstap naar NewComp?

Bereid je voor op de toekomst met onze VoIP-oplossingen. Bespaar op je telefoonkosten, geniet van de flexibiliteit van overal werken en maak deel uit van de toekomst met VoIP-telefonie. We zorgen ervoor dat de installatie van je VoIP-verbinding naadloos en zorgeloos verloopt, waardoor je kunt genieten van een superieure belervaring die perfect aansluit bij je andere ICT-systemen.

Geniet overal van grenzeloze bereikbaarheid

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe VoIP je bedrijf kan helpen om klaar te zijn voor de toekomst!

bottom_blue_shape