Back-ups

Bescherm je cruciale bedrijfsinformatie tegen ongeplande gebeurtenissen zoals brand of ransomware-aanvallen met onze effectieve back-upoplossing.

Zekerheid verzekerd met back-ups

Bedrijfscontinuïteit kan ernstig worden bedreigd bij het verlies van cruciale gegevens. Een betrouwbare, regelmatige back-up is essentieel om je bedrijfsinformatie te beschermen en de activiteiten ononderbroken te houden. Onze complete back-up oplossingen zorgen ervoor dat je altijd beschermd en operationeel bent.

Continu toezicht

Zorgeloos werken met 24/7 monitoring

Bij Newcomp zijn we jouw bondgenoot in IT-beveiliging, met inzicht in ransomware- en cybercrime-risico’s. We bieden beveiligingsoplossingen zoals de Newcomp Security Review om je netwerken te beschermen. Ons aanbod strekt verder dan beveiliging tot betrouwbare back-upoplossingen. Wij zorgen ervoor dat je data continu beveiligd en beschikbaar is, met periodieke tests voor de veiligheid van je back-upgegevens. Zo kun je zorgeloos verder werken.

Het is meer dan geruststellend om te weten dat uw waardevolle gegevens altijd veilig zijn en dat in een eventuele crisis, Newcomp altijd voor u klaar staat om alles snel te herstellen.
Cynthia Leeflang
Zorgcampus
Dataopslag

Optimale bescherming voor al jouw back-ups

Behoud de veiligheid van je back-ups. Wij bieden een geschikte back-up oplossing voor elke omgeving. Je bestanden en applicaties worden opgeslagen in een optimaal beveiligd datacenter in Nederland. We slaan back-ups van data, applicaties en zelfs exchange data tot wel vijf jaar veilig op.

En waar komt deze data te staan vraag je je misschien af? Nou, we bekijken zorgvuldig of het het beste in de cloud of lokaal opgeslagen kan worden, zodat jouw gegevens altijd op de meest veilige en efficiënte plek staan.

VOORDELEN DIGITALE WERKPLEK

Flexibiliteit op uw voorwaarden

Bereikbaar

Geniet van de ononderbroken toegang tot uw data, altijd en overal.

Self-service of managed back-up

Kies voor gemak met self-service of laat het aan ons over met beheerde back-up

Hoogwaardige certificering

Vertrouw op onze hoogwaardige certificering voor uitzonderlijke beveiliging en betrouwbaarheid.

Veiligheid en beveiliging

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen beschermen bedrijfsgegevens en waarborgen de veiligheid van de digitale werkplek.

Kostenbesparing

Verminderde kosten voor fysieke kantoorruimte en reizen, met meer focus op kosteneffectieve digitale oplossingen.

Werknemerstevredenheid

Een moderne, digitale werkplek draagt bij aan werknemerstevredenheid door flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden.

Microsoft 365 Cloud

Kwalitatieve back-ups in Microsoft 365

We begrijpen dat back-ups cruciaal zijn en we helpen u graag om dit proces te verbeteren. Ondanks dat Microsoft 365 opties biedt voor bewaartermijnen, prullenbakinstellingen en versiebeheer, blijft het beheren van een back-up uw eigen verantwoordelijkheid. Dit is waar wij in het spel komen. Newcomp levert kwalitatieve back-up oplossingen en helpt u om deze back-ups in Microsoft 365 te monitoren. U hoeft zich geen zorgen te maken, laat dat maar aan ons over.

Zit je in dubio of heb je behoefte aan advies?

Neem vandaag nog contact met ons op voor advies over de beste back-up oplossing

bottom_blue_shape