Over ons

Bij NewComp omarmen we een mindset van impactvol verbinden. Het vormt het kloppende hart van alles wat we doen.

Gedreven door ambitie, aangedreven door resultaten.

Onze missie

Wij streven ernaar organisaties te transformeren door adviserende betrokkenheid en dynamische IT-oplossingen, waarmee we duurzame relaties smeden en impactvolle verbindingen tot stand brengen.

Onze visie

Om de wereld te verbinden met geïntegreerde synergieën, zodat het de productiviteit en welzijn van mensen versterkt met innovatieve en betrouwbare technologische oplossingen.

Ons team

Prettig kennis te maken

Adilson Fortes

Founder & Managing Director

Thomas

Co-Founder & CTO

Onze waarden

Waardevolle verbindingen die standhouden

Ambitie

Onze ambitie drijft ons om voortdurend te innoveren, te groeien en uitdagingen aan te gaan. We geloven in het nastreven van excellence in alles wat we doen, met als doel om onze klanten de best mogelijke IT-oplossingen te bieden.

Gepassioneerd en energiek

Passie is de drijvende kracht achter alles wat we doen. We zijn gepassioneerd door technologie en de mogelijkheden die het biedt om organisaties te transformeren en te verbeteren.

Plezier

We streven ernaar om een cultuur te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt, zichzelf kan zijn en plezier kan hebben in wat ze doen.

NewComp in cijfers

Onze prestaties

Verbindingen gelegd
0 K
klanttevredenheid, gemeten en gewaardeerd.
10 %
Toegewijde professionals
0
Succesvol afgeronde projecten
100 +

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ik geef toestemming aan Newcomp om mijn persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, in overeenstemming met het privacy beleid.