Serverbeheer

Bij Newcomp leveren we serverbeheerdiensten die speciaal zijn ontworpen om uw organisatie te ondersteunen, zodat u zich kunt richten op het allerbelangrijkste: groei en innovatie.

Optimale prestaties voor je onderneming

Serverbeheer is het beheer, de monitoring en het onderhoud van servers om topprestaties, betrouwbaarheid en beveiliging te waarborgen. Het beslaat een scala aan taken, waaronder het uitrollen van updates, troubleshooten, uitvoeren van back-ups en het instellen van beveiligingsprotocollen.

Wat is het verschil?

Managed vs unmanaged dedicated servers

Bij Managed dedicated servers neemt het deskundige team van Newcomp de volledige verantwoordelijkheid voor het serverbeheer. Van het instellen van de server, het monitoren van de prestaties tot aan het oplossen van technische issues, wij zorgen voor alles. Dit stelt onze klanten in staat zich te richten op hun kerntaken, zonder zich druk te hoeven maken over technische bijzonderheden.

Aan de andere kant, met Unmanaged Dedicated Servers krijgt de klant de volledige controle over de server, maar draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud ervan. Dit vereist een aanzienlijke technische knowhow en een actieve betrokkenheid bij serverbeheeractiviteiten, zoals software-updates, back-ups en beveiliging.

Serverbeheer uitbesteden

Waarom zou je uitbesteden overwegen?

Het uitbesteden van serverbeheer aan Newcomp gaat gepaard met talrijke voordelen. Ons team, bestaande uit vakkundige serverbeheerders, bezit een grondige technische kennis en ervaring die cruciaal zijn voor een effectief serverbeheer en onderhoud. Dit betekent dat klanten zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten, aangezien ze geen tijd hoeven te besteden aan technische details.

Een ander belangrijk voordeel van onze professionele serverbeheerdiensten is de betrouwbaarheid en stabiliteit van de serveromgeving. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun servers altijd beschikbaar zijn. Bovendien staan beveiliging hoog in ons vaandel. Onze specialisten implementeren sterke beveiligingsprotocollen om servers te beschermen tegen cyberdreigingen en gegevensverlies. Dit alles maakt Newcomp tot de ideale partner voor uw serverbeheer.

VOORDELEN VAN SERVERBEHEER

Verhoog betrouwbaarheid en effici├źntie

Proactieve onderhoud

We zorgen voor een constante monitoring van uw servers om mogelijke problemen tijdig te signaleren en te voorkomen.

Voortdurende optimalisatie

Door het beheer aan ons toe te vertrouwen, kunnen klanten zich toeleggen op hun belangrijkste activiteiten in plaats van te verdiepen in technische details.

Snelle respons

Ons ervaren supportteam staat voor u klaar om snel te reageren op eventuele problemen en deze effectief op te lossen.

ICT UITBESTEDEN

Klaar voor de overstap naar Newcomp?

Kies voor Newcomp voor topklasse serverbeheer en zorg ervoor dat je bedrijf draait op een betrouwbare en veilige serveromgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen assisteren bij het beheren van je servers en het maximaliseren van de prestaties van je IT-infrastructuur.

Meer informatie over serverbeheer?

Neem contact op met een van onze specialisten.
bottom_blue_shape