Werkplekbeheer

Newcomp voorziet in aanpasbare digitale werkplekken voor ieder segment in de zakelijke wereld. De gehele technische infrastructuur is op uw behoeften afgestemd en volledig beheerd, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Moderne en flexibele werkplek

Een optimale werkplek is ontworpen voor werknemers om efficiënt en comfortabel te kunnen functioneren. De betrouwbaarheid van zowel het systeem als het netwerk is van vitaal belang voor het bereiken van deze doelstelling. Het concept van flexplekken wordt in de huidige tijd steeds relevanter. Deze aanpasbare werkplekken zijn zo georganiseerd dat elke werknemer op elke locatie kan werken.

Wat is een digitale werkplek?

Wat is een digitale werkplek?

De verschuiving naar digitale werkplekken is volop in gang. Door in de cloud te werken, hebben we de vrijheid om op elk moment en overal onze taken uit te voeren. Dit vereist echter een nieuwe benadering van systeembeheer.

Apps zijn steeds meer gebaseerd op cloudtechnologie, in plaats van lokaal op onze computers te draaien. Hierdoor voeren wij naast Apple beheer, cloud beheer uit ter ondersteuning van flexibel werken.

We nemen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er regelmatig back-ups van uw gegevens worden gecreëerd. Daarnaast beheren we applicaties die een online inlogprocedure hebben, zoals Adobe, 1Password, Slack en Microsoft 365.

Hybride werken

Hybride werken

We bewegen steeds meer naar een online werkplek. Werken in de cloud maakt het makkelijk om overal en op ieder tijdstip te kunnen werken. Dit vraagt ook om een iets andere manier van systeembeheer.

Applicaties staan steeds vaker in de cloud en niet meer lokaal op je computer. Daarom doen we naast Apple beheer ook cloud beheer om hybride werken te faciliteren.

Zo zorgen we ervoor dat er regelmatig back ups van jouw data wordt gemaakt en beheren we applicaties die een online inlog hebben. Denk hierbij aan Adobe, 1Password, Slack of Microsoft 365.

VOORDELEN DIGITALE WERKPLEK

Werken zonder grenzen

Flexibiliteit en mobiliteit

Geniet van de vrijheid om te werken waar je ook bent, op elk soort apparaat. Dit vergroot de flexibiliteit en mobiliteit die een moderne, digitale werkomgeving te bieden heeft.

Samenwerking en communicatie

Verhoog de teamcohesie en verbeter de communicatie met real-time dialoogmogelijkheden en het delen van documenten. Zo werk je efficiënter samen.

Efficiëntie en productiviteit

Verbeter je werkprocessen en benut de beschikbare tools optimaal. Dit leidt tot een verhoogde efficiëntie en een significante boost in productiviteit.

Veiligheid en beveiliging

Bescherm je bedrijfsinformatie met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waarmee de veiligheid van je digitale werkplek wordt gewaarborgd.

Kostenbesparing

Bespaar op de kosten van fysieke kantoorruimte en reizen, terwijl je meer kunt focussen op kosteneffectieve digitale oplossingen.

Werknemerstevredenheid

De moderne, digitale werkplek draagt bij aan de tevredenheid van werknemers door hen meer flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden. Zo verbeter je het welzijn van je personeel terwijl je je bedrijf efficiënter en productiever maakt.

ICT UITBESTEDEN

Klaar voor de overstap naar Newcomp?

Wij staan bekend om onze snelle en vakkundige aanpak. Binnen de kortste keren verhuizen wij jouw bestanden, applicaties en e-mailadressen. Zo garanderen we dat jouw werkplekbeheer moeiteloos verloopt. Bij Newcomp draait alles om jouw bedrijf, en wij zijn er direct naast.

Meer informatie over werkplekbeheer?

Neem contact op met een van onze specialisten.
bottom_blue_shape