Monitoring

Continu je netwerk en systemen controleren

Het voordeel van inzicht met proactieve bewaking

Met onze Monitoring Services bent u gegarandeerd van een voortdurende perfecte staat van uw IT-systemen. We zorgen voor een proactieve bewaking die dreigende storingen en uitval voorkomt. Zo behoudt u de continuïteit van uw organisatie.We bieden u niet enkel bewaking, maar ook diepgaand inzicht in uw IT-systeem. Via heldere en nauwkeurige rapportages van uitgevoerde taken krijgt u inzicht in de prestaties van uw netwerk.

IT-monitordiensten

Oplossingsgerichte aanpak

Bij Newcomps zetten we in op proactieve en oplossingsgerichte monitoring. Ons innovatieve monitoringsplatform identificeert mogelijke verstoringen en issues in real-time, die vervolgens door ons professionele team met efficaciteit worden opgelost.

Of je nu een groot bedrijf leidt of midden in de groei van je mkb zit, wij hebben IT-monitordiensten die speciaal voor jou zijn ontworpen en afgestemd op je unieke eisen en prioriteiten. Met Newcomps heb je 24/7 de geruststelling van een waakzaam oog op je IT-infrastructuur.

ONDERSTEUNING OP MAAT

Maximale efficiëntie door prestatie-optimalisatie

Een vlekkeloos functionerende IT-infrastructuur is de ruggegraat van je bedrijfsactiviteiten en tevredenheid van je gebruikers. Met de IT-beheer- en monitordiensten van Newcomps ben je verzekerd van een IT-omgeving die altijd op zijn hoogtepunt presteert. Onze technici houden de prestaties van je systemen en netwerken voortdurend in de gaten en zorgen voor strategische aanbevelingen en aanpassingen, zodat alles naadloos en efficiënt blijft lopen.

VOORDELEN DIGITALE WERKPLEK

Werken zonder grenzen

Real-time bedreigingsherkenning

Onze service spoor dreigingen op in real-time en beschermt jouw netwerk en systemen onmiddellijk. We blijven alert op malware, ransomware of andere cyberaanvallen, zodat je organisatie altijd voor is op bedreigingen.

Constante beveiligingsupdates

Jouw systemen blijven actueel met de nieuwste beveiligingspatches dankzij onze service. We minimaliseren kwetsbaarheden en verminderen de kans op een succesvolle cyberaanval door continu bij te werken met de nieuwste beveiligingsmaatregelen.

Direct reactie op bedreigingen

Onze service reageert automatisch op bedreigingen, zodat we snel eventuele problemen kunnen adresseren, van het isoleren van besmette apparaten tot het blokkeren van verdachte activiteiten en uitvoeren van herstelprocedures - minimaliseren we de impact op jouw organisatie.

ICT UITBESTEDEN

Handel nu voor topbeveiliging

Vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een veiliger en beter beveiligd netwerk. Met onze Monitoring Dienst, kan je de toekomst gerust tegemoet gaan, zeker van de beste bescherming voor jouw organisatie.

Meer informatie over monitoring?

Neem contact op met een van onze specialisten.
bottom_blue_shape